HOLLAND ZINGT KERST OP 21 DECEMBER 2018

Het gezelligste meezing kerstfeest van Nederland in Rotterdam Ahoy

Nederland heeft er in 2018 een kersttraditie bij in de vorm van het gezelligste meezing kerstfeest; Holland Zingt Kerst. De succesformule Holland Zingt Hazes is al 5 jaar lang een echte Hollandse traditie en zorgt jaar in jaar uit voor uitverkochte zalen. Hoogste tijd dus voor de eerste officiële wintereditie van Holland Zingt: “Holland Zingt Kerst 2018”. Op vrijdag 21 december 2018 vindt de eerste editie plaats in Rotterdam Ahoy en worden de grootste kersthits gezongen door onder anderen Anita Meyer, Danny de Munk en Xander de Buisonjé.

Het concept van Holland Zingt Kerst blijft trouw aan de immens populaire Holland Zingt-formule: Nederlands bekendste artiesten, alle grote hits en een avond luidkeels meezingen staan garant voor een avond ongekend gezellig kerstfeestspektakel. Holland Zingt Kerst is de ideale avond uit om in de echte kerstsfeer te komen, met het 15.000-koppige publiek als grootste kerstkoor van Nederland. Zing elke kerst-knaller uit volle borst mee en mis dit spektakel niet!

Bestel nu tickets
 • 21 December 2018

  Rotterdam Ahoy
 • Aanvang

  20:00 uur
 • Duur

  2 uur en 45 minuten
 • Toegangsprijs

  Vanaf € 31,40

Openingstijden

Holland Zingt Kerst heet je in december 2018 van harte welkom bij Rotterdam Ahoy. Hieronder vind je de belangrijkste tijden van het concert.

Vrijdag 21 december- 20:00 uur concert- 18:30 uur deuren open


 

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste op de hoogte blijven van het laatste nieuws, de bekendmakingen van alle artiesten en lekker veel voorpret beleven? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Wij gebruiken cookies op onze website.
Als je op akkoord klikt of gebruik blijft maken van onze website, geef je aan akkoord te gaan met het gebruik van cookies.