HOLLAND ZINGT KERST OP 21 DECEMBER 2018

Kom feesten in de grootste kroeg van het land!

Jaar in jaar uit staat de succesformule Holland Zingt Hazes voor uitverkochte zalen. Hoogste tijd dus voor de eerste officiële wintereditie van Holland Zingt: Holland Zingt Kerst 2018! 
Het concept van de eerste wintereditie blijft trouw aan de immens populaire Holland Zingt-formule: Nederlands bekendste artiesten, de grootste hits en een avond luidkeels meezingen. 
Kortom, niet alleen meezinggarantie maar ook gegarandeerd een avond feest net als bij Holland Zingt Hazes
 
Kerst luid je dus dit jaar in met vrienden, familie en collega’s. Kom feesten in de grootste kerstkroeg van het land. Vier samen de start van je kerstvakantie vóór alle verplichte nummertjes die er tijdens de kerstdagen volgen.
Xander de Buisonjé, Anita Meijer en Danny de Munk brengen de grootste kerstkroeg van het land op 21 december volledig in kerstsferen met de grootste kersthits allertijden. Maar dat doen zij niet alleen. Binnenkort presenteren wij de line-up van artiesten en geven wij u een voorproefje van de evergreens die iedereen straks luidkeels zal meezingen in Rotterdam Ahoy. 

Bestel nu tickets
 • 21 December 2018

  Rotterdam Ahoy
 • Aanvang

  20:00 uur
 • Duur

  2 uur en 45 minuten
 • Toegangsprijs

  Vanaf € 31,40

Openingstijden

Holland Zingt Kerst heet je in december 2018 van harte welkom bij Rotterdam Ahoy. Hieronder vind je de belangrijkste tijden van het concert.

Vrijdag 21 december- 20:00 uur concert- 18:30 uur deuren open


 

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste op de hoogte blijven van het laatste nieuws, de bekendmakingen van alle artiesten en lekker veel voorpret beleven? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Wij gebruiken cookies op onze website.
Als je op akkoord klikt of gebruik blijft maken van onze website, geef je aan akkoord te gaan met het gebruik van cookies.