HOLLAND ZINGT KERST OP 21 DECEMBER 2018

HOLLAND ZINGT KERST OP 21 DECEMBER 2018
Het gezelligste meezing kerstfeest van Nederland in Rotterdam Ahoy

Nederland heeft er vanaf volgend jaar een kersttraditie bij in de vorm van het gezelligste meezing kerstfeest; Holland Zingt Kerst. De succesformule Holland Zingt Hazes is al 5 jaar lang een echte Hollandse traditie en zorgt jaar in jaar uit voor uitverkochte zalen. Hoogste tijd dus voor de eerste officiële wintereditie van Holland Zingt: “Holland Zingt Kerst 2018”. Op vrijdag 21 december 2018 vindt de eerste editie plaats in Rotterdam Ahoy en worden de grootste kersthits gezongen door onder anderen Anita Meyer, Danny de Munk en Xander de Buisonjé. Tickets zijn vanaf vandaag te koop via de website hollandzingtkerst.nl 

Het concept van Holland Zingt Kerst blijft trouw aan de immens populaire Holland Zingt-formule: Nederlands bekendste artiesten, alle grote hits en een avond luidkeels meezingen staan garant voor een avond ongekend gezellig kerstfeestspektakel. Holland Zingt Kerst is de ideale avond uit om in de echte kerstsfeer te komen, met het 15.000-koppige publiek als grootste kerstkoor van Nederland. Zing elke kerst-knaller uit volle borst mee en mis dit spektakel niet!

Holland Zingt Kerst 2018
Rotterdam Ahoy
Vrijdag 21 december 2018 - 20:00 uur
Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 25 euro, exclusief servicekosten.
Kijk voor meer informatie en ticketprijzen op: www.hollandzingtkerst.nl

Wij gebruiken cookies op onze website.
Als je op akkoord klikt of gebruik blijft maken van onze website, geef je aan akkoord te gaan met het gebruik van cookies.