Veelgestelde vragen

Foto- en filmcamera's

Het is tijdens Holland zingt Kerst in de Rotterdam Ahoy niet toegestaan om professionele foto-, film- en opnameapparatuur mee naar binnen te nemen. Natuurlijk mag een mobieltje met camera en een funcamera (kleine digitale camera) wel mee naar binnen. De beeld- en/of geluidsopnames die je maakt, mogen echter niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt.

Overige informatie

Er is geen minimumleeftijd voor dit concert. Mocht je met kleine kinderen komen, boek dan geen veldplaatsen in verband met het zicht.

Tijdens het gehele concert is het mogelijk om de zaal in- en uit te lopen. Het is tijdens het concert echter niet mogelijk om van buiten naar binnen te lopen.

Roken in Rotterdam Ahoy is verboden. Roken is alleen toegestaan op de daarvoor aangewezen rookplekken.

Nee, er is geen pauze tijdens het concert.

Er is een bemande garderobe aanwezig waar je jouw waardevolle spullen tegen een tarief van €2,00 per stuk in bewaring kunt geven. De directie is niet aansprakelijk voor diefstal en/of het zoekraken van kledingstukken e.d.

Even snel een broodje van de benzinepomp is niet nodig; Rotterdam Ahoy kan jou op het gebied van eten alles bieden wat je wenst! Je kunt na jouw bezoek aan een van onze beurzen, concerten, shows, tentoonstellingen en andere evenementen altijd genieten van een drankje, hapje of een uitgebreid diner. Voor elke trek heeft Ahoy Plaza een passende gelegenheid. Het Vrienden van Amstel LIVE! Café voor een borrel, Restaurant Floyd voor een uitgebreid à la carte diner en Restaurant RiVers (Selfservice) voor een snelle maaltijd. Verder zijn er ook nog diverse snackcorners en eet- & drankbuffetten. Ten slotte biedt Ahoy bij diverse evenementen speciale arrangementen aan, bestaande uit een diner inclusief drankjes in Restaurant Floyd. Kijk hiervoor in de agenda op deze website bij het evenement van jouw keuze. Ook kun je contact opnemen via de reserveringslijn 010 - 293 37 55 (tijdens kantooruren) of info@restaurantfloyd.nl.

In Ahoy Plaza (waar restaurant RiVers zich bevindt) vind je een ING-pinautomaat. Tevens kun je in de restaurants en barren van de Ahoy Arena (contactloos) pinnen. Bij contactloos betalen moet je de betaalpas kortstondig dichtbij de betaalautomaat houden om te betalen. Bij bedragen tot en met € 25,- is geen pincode nodig. Boven dit bedrag moet je wel altijd een pincode intikken op de betaalautomaat.

Je kunt in Rotterdam Ahoy gebruik maken van gratis Wi-Fi wanneer je je in Ahoy Plaza bevindt. Open hiervoor het netwerk 'Ahoy FREE WIFI’. 

Het is niet toegestaan om eigen eten en/of drinken mee te nemen naar Rotterdam Ahoy.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

Neem nu contact op