Veelgestelde vragen

Foto- en filmcamera's

Het is tijdens Holland zingt Kerst in de Rotterdam Ahoy niet toegestaan om professionele foto-, film- en opnameapparatuur mee naar binnen te nemen. Natuurlijk mag een mobieltje met camera en een funcamera (kleine digitale camera) wel mee naar binnen. De beeld- en/of geluidsopnames die je maakt, mogen echter niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt.

Overige informatie

Wij hanteren geen minimale leeftijd. Voor kinderen adviseren wij zitplaatsen. En voor bezoekers onder de 16 jaar ligt de verantwoordelijkheid bij de ouders/verzorgers. 

Tijdens het gehele concert is het mogelijk om de zaal in- en uit te lopen. Het is tijdens het concert echter niet mogelijk om van buiten naar binnen te lopen.

Nee, in het gebouw mag niet worden gerookt met uitzondering van de aangegeven rookruimtes. De security controleert hierop. Bij een enkele overtreding van het rookverbod volgt een waarschuwing, bij herhaalde overtreding kunnen wij besluiten om de betreffende persoon uit het gebouw te verwijderen. 
Klik hier voor meer informatie over de huisregels van Rotterdam Ahoy. 

Nee, er is geen pauze tijdens het concert.

Er is een bemande garderobe aanwezig waar je jouw waardevolle spullen tegen een tarief van €2,00 per stuk in bewaring kunt geven. De directie is niet aansprakelijk voor diefstal en/of het zoekraken van kledingstukken e.d.

Dat kan zeker, klik hier voor meer informatie

In Ahoy Plaza (waar restaurant RiVers zich bevindt) vind je een ING-pinautomaat. Tevens kun je in de restaurants en barren van de Ahoy Arena (contactloos) pinnen. Bij contactloos betalen moet je de betaalpas kortstondig dichtbij de betaalautomaat houden om te betalen. Bij bedragen tot en met € 25,- is geen pincode nodig. Boven dit bedrag moet je wel altijd een pincode intikken op de betaalautomaat.

Je kunt in Rotterdam Ahoy gebruik maken van gratis Wi-Fi wanneer je je in Ahoy Plaza bevindt. Open hiervoor het netwerk 'Ahoy FREE WIFI’. 

Het is niet toegestaan om eigen eten en/of drinken mee te nemen naar Rotterdam Ahoy.

De deuren gaan 1,5 uur voor aanvang van het concert open. Dus om 18:30 uur. 

Het concert duurt ongeveer 2,5 uur. 

Nee, er is geen pauze tijdens het concert. 

Klik hier  voor meer informatie  

Gewone huis-tuin- en keukencamera’s" worden toegestaan. Hiermee wordt bedoeld niet-professionele camera’s en camera’s zonder verwisselbare lenzen

Klik hier voor meer informatie over de huisregels van Rotterdam Ahoy. 

Honden en overige huisdieren zijn niet toegestaan in Rotterdam Ahoy. We maken in sommige situaties een uitzondering voor speciaal getrainde honden die ter begeleiding worden gebruikt van mindervaliden, zoals blindengeleidehonden en Stichting Hulphond-honden. Overleg met productiebedrijf MediaLane is hiervoor vereist. U kunt hierover contact opnemen met hollandzingtkerst@medialane.nl

Nee, zelf meegebrachte consumpties worden niet toegestaan. Neem vooraf contact met ons op in het geval van speciale diëten of allergieën.
Klik hier voor meer informatie over de huisregels van Rotterdam Ahoy. 

Klik hier voor informatie over de bereikbaarheid van Ahoy 

Klik hier om de algemene voorwaarden parkeeraccommodaties van Rotterdam Ahoy in te zien. 

Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam Ahoy. 

Klik hier voor meer informatie over toegankelijkheid voor mindervaliden

Gevonden voorwerpen en ingenomen voorwerpen die niet zijn opgehaald, worden na afloop van het evenement afgegeven en bewaard bij de portiersloge van Rotterdam Ahoy. Je kunt de portier bereiken via telefoonnummer 010 - 293 3124.

Het adres van Rotterdam Ahoy is 
Ahoyweg 10
3084BA Rotterdam 
Klik hier voor meer informatie over de route naar Rotterdam Ahoy. 

Stuur een mail naar hollandzingtkerst@medialane.nl met daarin omschreven voor welke uitgeverij, zender of site je werkt en met welk doel je het concert wilt bijwonen. Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht over de mogelijkheden. 
 

Voor grote groepen bieden wij drie soorten tickets aan; zitplaatsen Ring 1, veldplaatsen of VIP-plaatsen.
Bij de zitplaatsen en veldplaatsen kun je ervoor kiezen om van te voren consumptiemunten te bestellen, de kosten hiervan bedragen € 3,20 per consumptiemunt. 
De VIP-plaatsen bevinden zich op het VIP-plein vooraan bij het podium. Dit plein heeft dus de beste staanplaatsen van heel Rotterdam Ahoy! Daarnaast heeft het VIP-plein een eigen bar. In dit arrangement is de drank (bier, fris en wijn) inclusief en hier kan je heel de avond onbeperkt gebruik van maken. 
Neem voor meer informatie telefonisch contact op met MediaLane via 020-2380600 of stuur een mail naar hollandzingtkerst@medialane.nl.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

Neem nu contact op